zondag 2 mei 2010

Please allow me, to introduce myself...

Hola!
Ik ben Alien, Anna, Anette, Antoinette, Abstract... noem me maar zoals je wilt, als het maar leuk is. Zie hier een overduidelijke verwijzing naar het stiekem best geestige 'Homo Dylan' filmpje. Zoek maar op op Youtube.

Fashion versus Music dus, omdat ik geen keuze kon maken. Een blog enkel in het teken van muziek zou het publiek allicht niet interesseren, zeker gezien mijn muzieksmaak, dus dan gooien we ook maar wat mode in de pot.

Stap 3. Kijk maar eens naar het plaatje. Ken je hem, dan zie je hier Kurt Cobain met een gitaar. Klopt. Ik ben geobsedeerd door Nirvana. De muziek, de stijl, het idee. Op zo ongeveer elke site waar ik mij bevind heb ik een Nirvana-verbod, ik mag er niet meer over praten, omdat het het enige is dat ik doe. Komt het even goed uit dat ik een blog heb om te vullen met Nirvana. ; )

Stap 4. Ik kan niet zeggen dat ik een aparte kledingstijl bezit. Toch. Mijn muzieksmaak wekt bij diversen interesse op voor mijn uiterlijk. Ik zal jullie mijn 'looks' dus zeker niet onthouden.

Dit was mijn lange bericht ter introductie. Respect als je het van begin tot eind gelezen hebt.

Listen: Nirvana - Lithium
http://www.youtube.com/watch?v=pkcJEvMcnEg

2 opmerkingen:

 1. Hee, nice beginpost <3

  En je mag best over Nirvana praten hoor, haha :)

  Ik ga je volgen, om je te bewijzen dat ik wel naar je blog kijken (A)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you! :)
  Oh, geloof me, zal ik zeker doen, haha.
  Dat vind ik een goed idee.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen